ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Μια σημαντική πρωτοβουλία δωρεάς του Εικαστικού Αλέξη Βερούκα στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας (26/08/2019)

 

Μια υπέροχη πρωτοβουλία δωρεάς προς το Κουλούρειο Νοσοκομείο αναδεικνύει το έργο της κοινωνικής προσφοράς του Αγαπητού Εικαστικού, Αλέξη Βερούκα.veralexis

Πρόκειται για τη δωρεά που έκανε ο ίδιος προς την ΚΕΔΥ, με υπεύθυνη την Αντιπρόεδρό της Κατερίνα Μαραγκού, με σκοπό τη διεκπεραίωση της πώλησης και είσπραξης της συλλογής 100 βιβλίων (με μονογραφή του Νίκου Στεφάνου, έκδοση του Μουσείου Μπενάκη 2009), τα οποία διατίθενται έναντι χρηματικού τιμήματος 40,00 ευρώ/τμχ. καθώς και 10 ψηφιακών εκτυπώσεων (μεταξοτυπίες) αριθμημένων 1/25 και υπογεγραμμένων από τον καλλιτέχνη, με τίμημα 200,00 ευρώ/έκδοση.

Τα βιβλία και οι μεταξοτυπίες διατίθενται στον χώρο της αναδρομικής έκθεσης του Νίκου Στεφάνου στο λιμάνι του νησιού στο πρώην Workshop. stef

Αναμένεται με την πώληση των δωρηθέντων να συγκεντρωθούν 6.000 ευρώ, τα οποία και θα δοθούν για τις ανάγκες του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καλλιτέχνης Νίκος Στεφάνου, είχε λάβει πριν λίγο καιρό ιατρική φροντίδα από το Κουλούρειο Νοσοκομείο και αισθανόμενος την ανάγκη να ευχαριστήσει, ανταπέδωσε υπογράφοντας με μεγάλη χαρά τα βιβλία και τις μεταξοτυπίες.

Η αγορά των βιβλίων και των μεταξοτυπιών αποτελεί χορηγία του Εικαστικού Αλέξη Βερούκα.

https://fonitisydras.com/


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ