ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Από την παρουσία μας στην δεξίωση με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πτώση του τείχους του Βερολίνου και την επανένωση της Γερμανίας (06/10/2019)

 

Από την παρουσία μας (03/10/2019) στην δεξίωση που παρέθεσαν, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πτώση του τείχους του Βερολίνου και την επανένωση της Γερμανίας, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Ernst Reichel με την σύζυγο του κ. Anne Reichel.

Ζητήσαμε τη συνδρομή και της Γερμανικής Πρεσβείας για την καλύτερη τουριστική προώθηση της Ύδρας στην Γερμανία αλλά και τις προοπτικές για στενότερη συνεργασία στον πολιτιστικό τομέα και κυρίως στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Στον ίδιο χώρο είχα την χαρά και την τιμή να συναντηθώ και με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα κ. Geoffrey Pyatt, ο οποίος δηλώνει λάτρης της Ύδρας μας.

Συζητήσαμε μάλιστα και τη δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ της Αμερικανικής Πρεσβείας και του Δήμου μας για τις επετειακές εκδηλώσεις των δύο αιώνων από την Ελληνική Επανάσταση αλλά και την καλύτερη προώθηση της Ύδρας μας ως τουριστικού προορισμού στις ΗΠΑ.

Για τον ίδιο σκοπό και με αφορμή άλλη περίσταση την Παρασκευή (05/10/2019) συνομίλησα και με την Βρετανίδα Πρέσβη στην Ελλάδα κ. Kate Smith.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ