ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ξεκίνησε το έργο επισκευής του εξωτερικού λιμενοβραχίονα της Ύδρας (19/02/2020)

 

Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Ύδρας Γ. Κουκουδάκης για το έργο

Η β’ φάση του έργου αποκατάστασης κρηπιδωμάτων σε όλο το λιμάνι της Ύδρας προϋπολογισμού 760.000,00 ευρώ που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, αφορά την επισκευή προσήνεμου μώλου (εξωτερικός λιμενοβραχίονας).

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και προβλέπεται αποκατάσταση υπόσκαφων στην εσωτερική πλευρά, αναδιαμόρφωση των λιθεπενδύσεων και των πλακοστρώσεων του μετώπου και της ανωδομής, ενίσχυση της θωράκισης του μώλου, κατασκευή διαβάθρων για τη βελτίωση της αγκυροβολίας των σκαφών εξωτερικά του μώλου, εγκατάσταση υπόγειου δικτύου αγωγών και φρεατίων για την παροχή νερού και ρεύματος στα ελλιμενίζοντα σκάφη.

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης δήλωσε κατά την έναρξη των επισκευαστικών εργασιών: "Ακόμα ένα μεγάλο και απολύτως αναγκαίο εδώ και πολλά χρόνια έργο ξεκίνησε στην Ύδρα μας συνολικού προϋπολογισμού 760,000 Ευρώ.

Είναι το έργο της επισκευής του εξωτερικού λιμενοβραχίονα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και σε όλα τα Μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο και για τον λόγο αυτό ζητάμε προκαταβολικά την συνεργασία και την υπομονή όλων.

Εμείς συνεχίζουμε με έργα Για Την Ύδρα μας!"

Πηγή και φώτο: https://fonitisydras.com/


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ