ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Η Ηρωική 'Υδρα μας με τη μεγάλη της συνεισφορά και συνδρομή στην Επανάσταση του 1821 γιόρτασε σήμερα με συμβολικό τρόπο τη συμπλήρωση 199 χρόνων από την έναρξη της (25/03/2020)

 

Η Ηρωική 'Υδρα μας με τη μεγάλη της συνεισφορά και συνδρομή στην Επανάσταση του 1821 γιόρτασε σήμερα με συμβολικό τρόπο τη συμπλήρωση 199 χρόνων από την έναρξη της. Μείναμε όλοι σπίτι και στις 11 η ώρα το πρωί μετά την πανηγυρική κωδωνοκρουσία από το ιστορικό Μοναστήρι της Παναγίας μας, ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος και εμβατήρια από ηχητικό σύστημα του Δήμου μας.

Την ίδια ώρα οι Υδραίοι όπου γης κράτησαν ψηλά την Ελληνική Σημαία και την Επαναστατική Σημαία της Ύδρας στα μπαλκόνια και στις βεράντες τους. Μένουμε Σπίτι και με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε όλους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία της Χώρας μας αλλά και στα χερσαία και θαλάσσια σύνορα μας να αντιμετωπίσουν τις νέες μορφές απειλής που δεν στοχεύουν απαραίτητα την εδαφική μας ακεραιότητα αλλά την ατομική μας ασφάλεια και την κοινωνία μας.

Από την Ιστορική Ύδρα εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά. Με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης και με οδηγό τα διδάγματα της μακραίωνης Ιστορίας μας θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ