ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Από την συνάντηση μας στην οικία του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα κ. Geoffrey Pyatt με τον Έλληνο-Αμερικανό Δήμαρχο της Αμερικανικής Πόλης Tarpon Springs κ. Χρήστο Αλαχούζο (09/08/2020)

 

Από την (07/08/2020) συνάντηση μας στην οικία του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα κ. Geoffrey Pyatt με τον  Έλληνο-Αμερικανό Δήμαρχο της Αμερικανικής Πόλης Tarpon Springs κ. Χρήστο Αλαχούζο. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε, ύστερα από σχετική απόφαση των Δημοτικών μας Συμβουλίων, στην υπογραφή πρωτοκόλλου αδελφοποίησης. Η εν λόγω παραθαλάσσια Αμερικανική πόλη κατοικήθηκε μεταξύ άλλων από Έλληνες σφουγγαράδες.

Όπως μου ανέφερε ο συνάδελφος Δήμαρχος, οι Υδραίοι ήταν από τους πρώτους σφουγγαράδες που έφτασαν στην περιοχή. Ευχαριστώ τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Payatt για αυτή την πρωτοβουλία και τις υπηρεσίες της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας.

Ευχαριστίες επίσης οφείλονται στον Υδραίο κάτοικο των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Αλέξανδρο Μπιλλήνη  για την ιδέα και την συνδρομή του σε αυτή την προσπάθεια καθώς και στην Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας κ. Cynthia Harvey η οποία επίσης παρευρέθηκε στην συνάντηση. Η Ύδρα μας χάρις στην αγάπη όλων μας βρίσκεται και θα βρίσκεται παντού.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ