ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιδιώξαμε μια απόφαση σύνθεσης και συνεννόησης (03/11/2020)

 

Κατά τη (01/11/2020) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου επιδιώξαμε μια απόφαση σύνθεσης και συνεννόησης. Αποφασίστηκε η μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου στο κτίριο της παλαιάς δημοτικής αγοράς και η ταυτόχρονη δημιουργία ενός πολυχώρου ανοικτού και προσβάσιμου σε όλους τους πολίτες, όπου μεταξύ άλλων θα φιλοξενηθεί και η βιβλιοθήκη με τους τομείς που περιέγραψε η πρωτοβουλία του κ. Βερούκα.

Την ίδια στιγμή υιοθετήθηκαν όλες οι δράσεις δημιουργικής απασχόλησης που προτείνει η προαναφερθείσα πρωτοβουλία και υπήρξε δέσμευση τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την καταβολή του ενοικίου για το κτίριο του ΟΤΕ, περίπου 30.000 Ευρώ το χρόνο, να δοθούν για την χρηματοδότηση τους.

Η μεταφορά αυτή αναμένεται να γίνει σε τρία περίπου χρόνια και μέχρι τότε ο χώρος της Δημοτικής Αγοράς θα διατίθεται για πολιτιστικές δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση νέων και την υλοποίηση προγραμμάτων της ΚΕΔΥ.

Ο Δήμος μας θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες του στο δικό του σπίτι για πρώτη φορά μετά από την Επανάσταση. Ταυτόχρονα θα συντηρήσει ένα εμβληματικό κτίριο του ενισχύοντας και την πολιτιστική δραστηριότητα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ