ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ψηφίστηκαν σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας (20/12/2020)

 

Ψηφίστηκαν  στις 18/12/2020 σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας. Αυτό που χαρακτηρίζει τόσο το τεχνικό πρόγραμμα όσο και τον προϋπολογισμό μας για το 2021 είναι ο αναπτυξιακός τους οραματισμός, ο οποίος υπογραμμίζεται από μια σειρά δημοπρατημένων και προς δημοπράτηση έργων.

Η δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού, η αλλαγή των σωληνώσεων αμιάντου από το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης, η επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του Β’ Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, η κατασκευή των δύο παιδικών χαρών, η ανακαίνιση του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς, η αναστύλωση των παλιών ανεμόμυλων, το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα στο Καμίνι, η κατασκευή ελικοδρομίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και κυρίως τα έργα του Βιολογικού Καθαρισμού και της Διαχείρισης των Απορριμμάτων σε συνδυασμό με τα λιμενικά έργα είναι μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα.

Ταυτόχρονα τα έσοδα από τη λειτουργία του αιολικού πάρκου στην νησίδα Άγιος Γεώργιος εξασφαλίζουν την οικονομική ευρωστία του Δήμου μας.

Κάποιοι δυστυχώς, ξύπνησαν από τον πολιτικό λήθαργο που είχαν πέσει μετά την εκλογική τους συντριβή στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και δήλωσαν ότι κάνουμε «μετριοπαθή διαχείριση» και προϋπολογισμούς χωρίς όραμα… Εμείς απλώς τους καλημερίζουμε και τους ευχόμαστε μια σύντομη προσαρμογή…


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ