ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Κατά την 21η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ύστερα από σχετική πρόταση του Δημάρχου Ύδρας αποφασίστηκε να εξετασθεί η νομική και λογιστική δυνατότητα να στηριχθεί από τον Δήμο Υδρας το Κουλούρειο Νοσοκομείο (21/12/2020)

 

Κατά την 21η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ύστερα από σχετική πρόταση μου αποφασίστηκε να εξετασθεί η νομική και λογιστική δυνατότητα να στηριχθεί από τον Δήμο μας το Κουλούρειο Νοσοκομείο.

Απορρίφθηκε η πρόταση για σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής γιατί θεωρήθηκε πλεονασμός από την στιγμή που αντιπρόεδρος του εν λόγω Ιδρύματος είναι ο εκάστοτε δήμαρχος, ο οποίος μπορεί να μεταφέρει προς το Διοικητικό του Συμβούλιο όλες τις απόψεις του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου. Μου δόθηκε μάλιστα η ευκαιρία να υπενθυμίσω στον κ. Μαρκαντώνη ότι ενώ κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχαν παρθεί αποφάσεις για την καταβολή χρημάτων υπέρ του Νοσοκομείου μας δεν υπήρξε μέριμνα από την μεριά του για την καταβολή τους.

Κάτι που έγινε στην δική μας θητεία. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία και την διαχείριση δημοσίου χρήματος καλό θα είναι να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ενημέρωσα το Δημοτικό Συμβούλιο ότι στο διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου μας έχουν γίνει ήδη εδώ και καιρό συζητήσεις για το εν λόγω θέμα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ