ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ο Δήμος Ύδρας προχώρησε στην αγορά 200 rapid test για την ανίχνευση του αντιγόνου του ιού Covid 19 (10/01/2021)

 

Τα τεστ αυτά παραδόθηκαν σήμερα στο «Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας». Αύριο Σάββατο (09/01/2021) και την Κυριακή (10/01/2021) θα υποβληθούν σε τεστ, εφόσον το επιθυμούν, όλοι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων, της Ύδρας. Η προτεραιότητα αυτή δίνεται γιατί από την Δευτέρα 11/01/2021 θα επαναλειτουργήσουν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία.

Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί της Ύδρας, τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και το Προσωπικό του Δήμου. Ευχαριστώ Θερμά τoν Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας και Πρόεδρο του Νοσοκομείου μας κ. Εφραίμ για την άμεση ανταπόκριση του στην πρωτοβουλία του Δήμου μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας για την εθελοντική προσφορά του και ιδιαίτερα στην Παιδίατρο κ. Μπαλαμπάνη Σωτηρία.

Ενημερώνουμε επίσης ότι επιπλέον 200 rapid test για την ανίχνευση του αντιγόνου του ιού Covid 19 παραλήφθηκαν σήμερα και από το Αγροτικό μας Ιατρείο όπου επίσης όσοι επιθυμούν να εξετασθούν θα μπορούν να απευθύνονται. Τα τεστ είναι δωρεάν. Θα υπάρξουν σύντομα νέες ανακοινώσεις για τη διαδικασία εξέτασης. Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τη μάχη Όλοι Μαζί!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ