ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ύδρας κ. Κουκουδάκη στους κατοίκους του νησιού για την συνεργασία τους με την υπηρεσία καθαριότητας (01/02/2021)

 

Εκφράζουμε τις πλέον θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας στους κατοίκους της Ύδρας που στην συντριπτική τους πλειοψηφία από τις 12/12/2020 συνεργάζονται με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας και βοηθούν έτσι την ομαλή υλοποίηση του έργου της επισκευής του δρόμου στο Μανδράκι. Όπως έχουμε ζητήσει με σχετική μας ανακοίνωση στις 12/12/2020 τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου μας συλλέγουν μόνο τα οικιακά απορρίμματα.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι μας να χρησιμοποιούμε ανθεκτικές σακούλες απορριμμάτων δένοντάς τες γερά χωρίς να τοποθετούμε σε αυτές αντικείμενα εξωτερικού χώρου όπως μπάζα, κλαδιά, σίδερα καθώς και να αποφεύγουμε την εναπόθεση σε εξωτερικό χώρο ογκωδών αντικειμένων διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας.

Το εν λόγω έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στις επόμενες 15 μέρες. Οι πρόσφατες φωτογραφίες από την αυξημένη συσσώρευση απορριμμάτων που παρατηρήθηκε, για μια μόνο μέρα σε δύο σημεία του Νησιού, δεν αντιπροσωπεύουν την γενική εικόνα της Πόλης μας και αδικούν την προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από το προσωπικό καθαριότητας όσο και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Ας σταματήσουν κάποιοι να κάνουν φθηνή αντιπολίτευση από μακριά στην προσπάθεια τους να μας υπενθυμίσουν την παρουσία τους. Για άλλη μια φορά η ηλεκτρονική εφημερίδα "pireauspress" "διασταύρωσε" τις πληροφορίες της. Όπως το περασμένο καλοκαίρι που έκανε λόγο «για έξαρση κρουσμάτων κορονωϊού στην Ύδρα.

Όλοι μαζί βοηθάμε τα έργα του Δήμου μας! Όλοι μαζί μέρα τη μέρα κάνουμε την Ύδρα μας καλύτερη!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ