ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Σε γνωρίζω από την όψι: Πρόσωπα του ‘21» σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (06/09/2021)

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Σε γνωρίζω από την όψι: Πρόσωπα του ‘21» σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Παρουσία του Δημάρχου που καλωσόρισε τον κόσμο, τους καλλιτέχνες και την διοίκηση του ΕΙΜ ξεκίνησε η ξενάγηση στον υπέροχο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς!

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, η πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Αναστασία Μαυρομάτη, οι Αντιδήμαρχοι κ.Μανώλης Καραμήτσος, κ.Ιωάννης Μπελεγρής και η κα Μαίρη Κάτσικα η Προεδρος της ΚΕΔΥ κ. Κατερίνα Μαραγκού και η Πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας κ. Ειρήνη Μπέλεση Παύλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Μαρκαντωνης και η κα Παναγιούλα Δασκαλάκη. Οι διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο η κα Φανή Μαλλούχου, Πρόεδρος Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, ο κος Θεμιστοκλής Κοντογούρης, Γενικός Γραμματέας ΙΕΕΕ, η κα Μαρία Παπαναστασίου, Διευθύντρια Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, η κα Δήμητρα Κουκίου, αναπληρώτρια Διευθύντρια ΕΙΜ.

Φυσικά η ευχάριστη ξενάγηση στον υπέροχο φωτισμένο χώρο προσφορά του φίλου μας κ. Αλέξη Βερούκα, έγινε από τις επιμελήτριες της έκθεσης κα Ιφιγένεια Βογιατζή και την κα Ίρις Κρητικού.

Η έκθεση είναι συν-διοργάνωση του Εθνικό Ιστορικό Μουσείο - National Historical Museum με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Ο χώρος θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά το πρωί από τις 11:00 έως τις 14:00 και απόγευμα από τις 19:00 έως τις 23:00 έως τέλος Οκτωβρίου.

Σας περιμένουμε όλους,
Εκ της ΚΕΔΥ
Φωτογραφίες Vasiliki Gioni


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ