ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Εισήγηση για διπλασιασμό της οικονομικής ενίσχυσης ενοικίου των αναπληρωτών καθηγητών που υπηρετούν στο Νησί από 100 στα 200 ευρώ μηνιαίως (17/10/2021)

 

Κατά τη (15/10/2021) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εισηγήθηκα τον διπλασιασμό της οικονομικής ενίσχυσης ενοικίου των αναπληρωτών καθηγητών που υπηρετούν στο Νησί μας από 100 στα 200 ευρώ μηνιαίως.

Η ενίσχυση αυτή, η οποία καθιερώθηκε στην δική μας θητεία όπως και η αντίστοιχη των αγροτικών ιατρών, αδιαμφισβήτητα συμβάλλει στην ενθάρρυνση των αναπληρωτών καθηγητών να επιλέγουν να υπηρετούν στο Νησί μας.

Την ίδια στιγμή σε διάψευση των αερολογιών και των ρομαντικών ιδεών κάποιων, δηλώνω για μια ακόμα φορά, ότι έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό την, ομολογουμένως χρονοβόρα διαδικασία, αλλαγής χρήσης του κτιρίου του "Παλιού Γηροκομείου" έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η μετατροπή του σε ξενώνα για τους εκπαιδευτικούς αλλά και κέντρο φιλοξενίας για τους άστεγους συμπολίτες μας.

Ταυτόχρονα έχει ολοκληρωθεί η τοπογραφική αποτύπωση του και σύντομα θα ανατεθεί και η σχετική αρχιτεκτονική μελέτη. Συνεχίζουμε Για την Ύδρα και μόνο Για την Ύδρα!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ