ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού Covid 19 που παρατηρείται κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα της Χώρας μας, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να περιορίσουν στο ελάχιστο και στις απολύτως απαραίτητες τις μετακινήσεις τους εκτός Ύδρας (30/12/2021)

 

Εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού Covid 19 που παρατηρείται κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα της Χώρας μας, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να περιορίσουν στο ελάχιστο και στις απολύτως απαραίτητες τις μετακινήσεις τους εκτός Ύδρας.

Επίσης καλό θα ήταν κάποιοι, "που εκπροσωπούν το Νησί μας από μακριά," να μη διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με το ποσοστό εμβολιασμού. Μέχρι σήμερα πάνω από 2200 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τις δύο δόσεις και περίπου 1300 με την τρίτη δόση ενώ δεκάδες άλλοι που περνούν τον Χειμώνα τους εκτός Νησιού έχουν επίσης εμβολιαστεί.

Η εμβολιαστική κάλυψη, που κατόρθωσε η Ύδρα μας μέχρι το τέλος της φετινής Άνοιξης, συνέβαλλε καθοριστικά σε μια πραγματικά επιτυχημένη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τουριστική σαιζόν. Στην κυριολεξία προστάτευσε την Ζωή και την Υγεία όλων μας. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε ουσιαστικές ευχαριστίες στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νησιού μας καθώς και στην Αρμόδια Αντιδήμαρχο. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους τα πράγματα και οι καταστάσεις στην Ύδρα μας θα ήταν πολύ άσχημες. Διανύουμε την αρχή του τέλους της Πανδημίας.

Δυστυχώς όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η κατάσταση να χειροτερεύσει πριν γίνει καλύτερη. Σας καλούμε όλους σε εγρήγορση και προσοχή. Ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων και προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ