ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ο Δήμος μας απαλλοτρίωσε τις απαραίτητες εκτάσεις για την υλοποίηση των έργων του Βιολογικού Καθαρισμού και της Διαχείρισης των Απορριμμάτων (05/01/2022)

 

Με τις υπ' αριθμ 628 και 629/ 2021 αποφάσεις του το Εφετείο Πειραιά έκανε δεκτές τις αιτήσεις του Δήμου μας για αναγκαστική απαλλοτρίωση των εκτάσεων για την υλοποίηση των έργων του Βιολογικού Καθαρισμού και της Διαχείρισης των Απορριμμάτων.

Οι μέχρι πρόσφατα ιδιοκτήτες των εν λόγω εκτάσεων θα αποζημιωθούν για την ιδιοκτησία τους, την οποία μόνο η δική μας Δημοτική Αρχή έχει αναγνωρίσει. Επί δεκαετίες βοήθησαν τον Δήμο μας. Είναι για εμάς μια πράξη αναγνώρισης και ανταπόδοσης προς τις οικογένειες τους.

Ο προϋπολογισμός των δύο αυτών αναγκαίων για δεκαετίες έργων υποδομής αγγίζει τα 25 εκατομμύρια Ευρώ! Είναι τα μεγαλύτερα έργα στον Δήμο μας από την ίδρυση του το 1834! Ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας Νικόλαο Δαρδανό για τον άριστο νομικό χειρισμό και των δύο υποθέσεων.

Η εποχή με τις "βραδινές πυρκαγιές" και τις δολιοφθορές στα συστήματα πυρασφάλειας του Δήμου μας με σταθερά βήματα πλησιάζει στο τέλος της.

Δεν υπολογίζουμε κανένα πολιτικό κόστος, δεν υποχωρούμε σε πιέσεις και εκβιαστικά διλήμματα. Όλοι μαζί σχεδιάζουμε για την Ύδρα των επόμενων δεκαετιών! Είμαι και είμαστε εδώ για την Ύδρα και μόνο για την Ύδρα!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ