ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στην κα. Μίκυ Βερστρέπεν και στο σύζυγό της κ. Γιάννη Παπαπέτρο για τη στήριξή τους στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας (17/03/2022)

 

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στην κα. Μίκυ Βερστρέπεν και στο σύζυγό της κ. Γιάννη Παπαπέτρο για τη στήριξή τους στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Με τη βοήθειά τους, στη διανομή του Φεβρουαρίου, δόθηκαν 34 ζευγάρια παπούτσια στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του κοινωνικού μας παντοπωλείου. Επίσης χάρις στη χορηγία τους με το ποσό των 1800 €, ενισχύθηκε σημαντικά το εύρος των προϊόντων που προσφέραμε καθώς μας επέτρεψε να συμπεριλάβουμε και σαρακοστιανά προϊόντα στο πλαίσιο των αποκρεών.

Η δωρεά τους τόσο σε αθλητικά παιδικά παπούτσια όσο και στη μορφή οικονομικής ενίσχυσης, στηρίζει έμπρακτα το κοινωνικό έργο του δήμου μας προς όφελος των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας και παράλληλα αναδεικνύει την αξία της αλληλεγγύης και της ουσιαστικής συμπαράστασης .

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και ευελπιστούμε οι πράξεις σας να βρουν μιμητές.

Συνεχίζουμε να ενισχύουμε το δίκτυο αλληλεγγύης στο Νησί μας και να καλλιεργούμε το πνεύμα της συλλογικότητας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ