ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Παραδώσαμε 400 κιλά γατοτροφής 'Α ποιότητας στο Φιλοζωϊκό Σωματείο "Υδραϊκή Κιβωτός" (20/04/2022)

 

Παραδώσαμε 400 κιλά γατοτροφής 'Α ποιότητας στο Φιλοζωϊκό Σωματείο "Υδραϊκή Κιβωτός". Ταυτόχρονα μοιράσαμε ποσότητες γατοτροφής σε σειρά φιλόζωων συμπατριωτών μας που φροντίζουν τις δεκάδες αδέσποτες γάτες της Ύδρας μας.

Σύντομα ο Δήμος μας θα οργανώσει νέο πρόγραμμα στειρώσεων για τις αδέσποτες γάτες μας ενώ στο Νησί μας αναμένεται στο αμέσως επόμενο διάστημα, με έξοδα του Δήμου μας, ιππίατρος για την φροντίδα των ιπποειδών του Νησιού μας. Ταυτόχρονα η δέσμευση μας για τη δημιουργία δημοτικού κτηνιατρείου παραμένει.

Η διαδικασία δημοπράτησης του έργου της ανακαίνισης της Δημοτικής Αγοράς αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. Στο προαύλιο της, (στο κτίριο του πρώην ΚΑΠΗ) αναμένεται να λειτουργήσει η εν λόγω κτηνιατρική μονάδα. Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο κ. Μάιρη Κάτσικα για τον συντονισμό όλων αυτών των δράσεων.

Ένα ουσιαστικό ευχαριστώ οφείλουμε όμως και σε όλους τους φιλόζωους συμπολίτες μας που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της Ύδρας μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κ. Πόπη Ζωγκού μέλος του υπό σύσταση νέου φιλοζωικού σωματείου. Φιλοζωία δεν σημαίνει συστάσεις και υποδείξεις και βαρύγδουπες δηλώσεις. Φιλοζωία σημαίνει ανιδιοτελής προσφορά και έργο.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ