ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Η Ύδρα μας κέρδισε την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού επισκέπτη της τόσο κατά τον εορτασμό του Πάσχα όσο και κατά το τρίμερο της Πρωτομαγιάς (02/05/2022)

 

Η Ύδρα μας κέρδισε την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού επισκέπτη της τόσο κατά τον εορτασμό του Πάσχα όσο και κατά το τρίμερο της Πρωτομαγιάς.

Οφείλουμε ουσιαστικές ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν, ιδιαίτερα στα νέα παιδιά, στα πανέμορφα έθιμα της Ύδρας μας, όπως στον «Θαλασσινό Επιτάφιο» της ενορίας του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Καμίνι, στην υποδοχή του Αγίου Φωτός στο λιμάνι του Νησιού μας και στο κάψιμο του Ιούδα.

Ευχαριστίες οφείλονται και στους Υδραίους επαγγελματίες για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφεραν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στο προσωπικό του Δήμου μας και ειδικότερα στους υπαλλήλους της καθαριότητας που διατήρησαν το Νησί μας καθαρό παρά τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό των επισκεπτών που δέχτηκε. Τέλος ευχαριστούμε τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές της Ύδρας μας για τις υπηρεσίες τους. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ