ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Πρόσκληση στο πλαίσιο του προγράμματος Pick The Alien, σε ενημερωτικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουνίου στο νησί της Ύδρας (20/06/2022)

 

Πρόσκληση στο πλαίσιο του προγράμματος Pick The Alien, σε ενημερωτικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουνίου στο νησί της Ύδρας.

Συγκεκριμένα:

1. Την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 17:30–19:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από εκπροσώπους της iSea με θέμα την παρουσία και τις επιπτώσεις των θαλάσσιων ξενικών ειδών.

2. Την ίδια ημέρα στο παραλιακό μέτωπο του λιμένα Ύδρας και συγκεκριμένα στο «Κεφαλόσκαλο» (37.350424, 23.464886) και ώρα 20:00-22:00 θα πραγματοποιηθεί γαστρονομική εκδήλωση με την υποστήριξη επαγγελματιών μαγείρων της περιοχής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην συνημμένη πρόσκληση, πατώντας εδώ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την περιβαλλοντική οργάνωση iSea με την υποστήριξη του Δήμου Ύδρας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας και χρηματοδοτείται από το Blue Marine Foundation, το Argolic Environment Foundation, το Ionian Environment Foundation και το Cyclades Preservation Fund.

Με εκτίμηση, εκ μέρους της iSea


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ