ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη για τα Μιαούλεια (21/07/2022)

 

Αγαπημένοι μας Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες και Φίλοι,

Για άλλη μια χρονιά η μεγαλύτερη γιορτή της Ύδρας διεκπεραιώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Γι’αυτό το λόγο νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2022».

Ευχαριστούμε την Ιερά Mητρόπολη Ύδρας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και τον Σεβαστό κλήρο της Ύδρας για τη συμβολή και συμπαράστασή τους.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής, την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα. Βασιλική Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, και την Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Μαίρη Κουρή για την αγάπη τους στο νησί μας και την παρουσία τους στις φετινές εκδηλώσεις. Επίσης να τους ευχαριστήσουμε για τη συγχορηγία της εξαιρετικής συναυλίας της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Ευχαριστούμε το Πολεμικό Ναυτικό και τον Yποναύαρχο κ. Πολυχρόνη Κουλούρη για την παρουσία τους και ιδιαίτερα την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι τίμησαν για άλλη μία φορά τις εκδηλώσεις του νησιού μας με την παρουσία της Τ/ΠΚ «ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ».

Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Ύδρας, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Γαβριήλ Χαραλαμπίδη και όλο το προσωπικό του Λιμεναρχείου, για την άριστη συνεργασία σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Α.Τ. Ύδρας, Υπαστυνόμο Α’ κ. Αλέξανδρο Μπουρδάκο και όλο το προσωπικό του Α.Τ. για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου- Μουσείου Ύδρας κ. Κων/να Αδαμοπούλου, για τη ξενάγηση των επίσημων προσκεκλημένων των εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2022» στο Μουσείο και για την άψογη συνεργασία που έχει κάθε χρόνο με τον σκηνοθέτη μας κ. Δημήτρη Κουρούμπαλη για το δρώμενο της αναπαράστασης της Ναυμαχίας του Γέροντα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους Υδραίους Μπουρλοτιέρηδες για την αγάπη τους και την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις και τον ρόλο τους στην πετυχημένη διεξαγωγή της Αναπαράστασης. Όπως επίσης και στους Πλοιάρχους των θαλάσσιων ταξί που συμμετείχαν θριαμβευτικά στην υποδοχή του πολεμικού πλοίου.

Ευχαριστούμε τον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας και τα μέλη του που μας τίμησαν με την παρουσία τους στις εορταστικές εκδηλώσεις και για το ειδικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ευχαριστούμε τα Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου που πλαισίωσαν με τα τμήματά τους, τις φετινές εκδηλώσεις και ιδιαίτερα, την κ. Λίνα Ωρολογά με τα τμήματα μπαλέτου και Σύγχρονου χορού στην παράσταση «Οι γυναίκες του Καββαδία» όπως και τον κ. Άκη Σιδέρη μέσω των ΠΕΘΥ (Πειραματικών εργαστηρίων Θεάτρου ΚΕΔΥ) με την θεατρική παράσταση «Ηρωίδες πίσω από τους Ήρωες».

Ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά το τμήμα παραδοσιακών χορών του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου (ΥΝΟ) για το μουσικοχορευτικό δρώμενο που παρουσίασαν στο λιμάνι της Ύδρας και τον χοροδιδάσκαλό τους κ. Γιώργο Γκολέμη.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τη μεγάλη χορηγό και των φετινών Μιαουλείων, κα. Αγγελική Φράγκου για τη χορηγία των υπέροχων και πρωτότυπων πυροτεχνημάτων, τα οποία απολαύσαμε όλοι στο τέλος της αναπαράστασης, δίνοντας μια ξεχωριστή αίγλη στην εκδήλωση και χαρίζοντας ένα εκπληκτικό θέαμα σε όλους τους επισκέπτες του νησιού. Χωρίς την αγάπη της, ο Δήμος μας δε θα είχε αυτήν τη δυνατότητα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο «Κοινωφελές Ίδρυμα Ύδρας Στυλιανού και Μαρίας Βέτιμη» για τη χορηγία των προσκλήσεων και αφισών των Μιαουλείων και γενικότερα για τη διαρκή αγάπη και συμπαράσταση.

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία, Hydrea, Νηριήδες, Angelica, για τη δωρεάν παραχώρηση δωματίων.

Ευχαριστούμε συγκεντρωτικά τους χορηγούς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ & ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΤΙΜΗ, ΙΑΜΥ, ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Iδιαίτερες ευχαριστίες στην Κ.Ε.Δ.Υ. και την Πρόεδρο της κα. Κατερίνα Μαραγκού, την Αντιπρόεδρο κ. Ειρήνη Μπέλεση Παύλου, για την άρτια διοργάνωση/παραγωγή και επιμέλεια όλων των φετινών επετειακών εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2022». Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Υ για την άψογη συνεργασία στον συντονισμό των εκδηλώσεων όπως και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Υ.

Τέλος, με μεγάλη χαρά θα ήθελα να απευθύνω ευχαριστίες στον αγαπημένο μας συνεργάτη και σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Κουρούμπαλη και την κ. Φρόσω Κορρού που για άλλη μια χρονιά μας ταξίδεψαν με την αναπαράσταση «ΠΟΛΕΜΟΣ» σε σημαντικές στιγμές της Ιστορίας μας μέσα από τη Ναυμαχία του Γέροντα και τη φετινή θεματολογία.

Προσωπικές ευχαριστίες σε όλους τους Συνεργάτες μου και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο για την άψογη οργάνωση όλων των φετινών εκδηλώσεων και σε όσους ενδεχομένως άθελά μου να παρέλειψα, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τέλος ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους Εσάς τους Δημότες και φίλους της ΄Υδρας, για την αγάπη σας, τα συγχαρητήρια και τις πολλές ευχές σας. Η δική σας αγάπη είναι η ηθική ανταμοιβή μας για τους κόπους μας, για το καλό της Ύδρας μας και την σωστή προβολή της ένδοξης Ιστορίας της.

Και του Χρόνου με Υγεία, με ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις !

Με μεγάλη εκτίμηση και ευχαριστίες,
Γεώργιος Κουκουδάκης
Δήμαρχος Ύδρας


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ