ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Τα σχολεία μας ανοίγουν σε λίγες μέρες και για μια άλλη φορά θα σας παρακαλούσαμε γονείς και εκπαιδευτικοί να μας στείλετε τα σπίτια που μπορούν να νοικιάσουν οι αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί του νησιού μας (30/08/2022)

 

Τα σχολεία μας ανοίγουν σε λίγες μέρες και για μια άλλη φορά θα σας παρακαλούσαμε γονείς και εκπαιδευτικοί να μας στείλετε τα σπίτια που μπορούν να νοικιάσουν οι αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί του νησιού μας. Γνωρίζουμε πλέον τη δυσκολία για να βρούμε κατάλυμα για όλους αλλά ελπίζουμε στην πολύτιμη βοήθεια σας. Ήδη ένα σχολείο αποτελείται μόνο από αναπληρωματικούς δασκάλους και θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία να ανοίξει το σχολείο κανονικά. Γιαυτο το λόγο ελπίζουμε ότι για εννέα μήνες το πολύ να μπορείτε να διαθέσετε τα σπίτια για να μπορούν τα παιδιά μας από την αρχή να μπουνε στο κανονικό τους σχολικό πρόγραμμα!

Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα σας παρακαλώ η να μας πάρετε τηλ 6945765558, να σας δώσουμε κατευθείαν τα ονόματα και τα τηλς γονέων που θα μας βοηθήσουν απο όλους τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του νησιού!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια σας και στήριξη κάθε χρόνο.

Εκ του Δήμου και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ύδρας

Κατερίνα Μαραγκού Βουλγαρη
Αντιδήμαρχος Παιδείας
Πρόεδρος ΚΕΔΥ
2298053365
kedydras@gmail.com


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ