ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ακόμη μια χρηματοδότηση Για την Ύδρα μας ύψους 161,582 Ευρώ για τον φωτισμό του Κάστρου και των Δίδυμων Δημοτικών Κτιρίων Λιμεναρχείου και Μελίνας Μερκούρη. (26/12/2022)

 

Ακόμη μια χρηματοδότηση Για την Ύδρα μας ύψους 161,582 Ευρώ για τον φωτισμό του Κάστρου και των Δίδυμων Δημοτικών Κτιρίων Λιμεναρχείου και Μελίνας Μερκούρη.

Ο Δήμος μας εξασφάλισε, ύστερα από αίτησή του στο Πράσινο Ταμείο του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», χρηματοδότηση ύψους 161,582, για την προμήθεια και εγκατάσταση Αστικού Εξοπλισμού και Φωτιστικών Σωμάτων για τον φωτισμό του Κάστρου Μιαούλη και των Δίδυμων Δημοτικών Κτιρίων Λιμεναρχείου και Μελίνας Μερκούρη (Αρ. Απόφασης 253.2.1/2022).

Στο μεσοδιάστημα εξασφαλίσαμε όλες τις απαιτούμενες άδειες για την υλοποίηση του εν λόγω έργου. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τη δημοπράτηση ενός ακόμα μεγάλου έργου! Κάθε μέρα διεκδικούμε και υλοποιούμε έργα Για την Ύδρα μας! Εμείς Ξέρουμε και Μπορούμε!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ