ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ύδρας, κ. Γεώργιο Κουκουδάκη, στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας (ΑΟΥ) (23/01/2023)

 

Από τον χαιρετισμό του Δημάρχου Ύδρας, κ. Γεώργιο Κουκουδάκη,  στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας (ΑΟΥ).

Ο Δήμος μας διαχρονικά μέσω της ΚΕΔΥ στηρίζει οικονομικά τις δράσεις του ΑΟΥ ενώ το τελευταίο διάστημα προχώρησε στη συντήρηση του τάπητα του γηπέδου, στην αγορά προστατευτικών για επιπλέον ενίσχυση της ασφάλειας των παιδιών που αθλούνται στον χώρο και ταυτόχρονα προχωράμε στην εκπόνηση μελέτης φωτισμού και εκσυχγρονισμου του γηπέδου. Επίσης, το τελευταίο διάστημα ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση του προαυλίου χώρου του Α' Δημοτικού με τάπητα και μια καινούργια μπασκέτα και του γηπέδου μπάσκετ του Γυμνασίου και Λυκείου Ύδρας ενώ βρισκόμαστε κοντά στην τελική έγκριση για την κατασκευή και ενός γηπέδου τένις. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο (ΥΝΟ) σχεδιάζουμε την κατασκευή κολυμβητηρίου. Συνειδητά επενδύουμε στις αθλητικές υποδομές της Ύδρας μας.

Ο αθλητισμός αποτελεί μια υγιή διέξοδο για όλους μας και κυρίως για τα νέα παιδιά. Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΑΟΥ κ. Παναγιώτη Μαρκαντώνη και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στον προπονητή κ. Νεκτάριο Καλαφάτη για το αξιόλογο έργο και τη προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της Ύδρας μας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ