ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Την Δευτέρα ξεκινάνε τα πρώτα σεμινάρια με τη σχολή του Αντέννα, με στόχο να μάθουμε όσοι θελουμε τα πρώτα βήματα στη παραγωγή ραδιοφωνικών παρουσιάσεων (11/02/2023)

 

Την Δευτέρα ξεκινάνε τα πρώτα σεμινάρια με τη σχολή του Αντέννα, με στόχο να μάθουμε όσοι θελουμε τα πρώτα βήματα στη παραγωγή ραδιοφωνικών παρουσιάσεων μέσω του Θεματικού Πολιτιστικού Δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού που ίδρυσαν τα Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου Ύδρας hydraartslab.com.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να συμμετάσχετε και να δημιουργήσετε τη δική σας εκπομπή με τη βοήθεια του ειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας, έμπειρων dj και φυσικά πάντα τις σχολές του Αντέννα δίπλα μας!

Ελάτε να δημιουργήσουμε ευχάριστες στιγμές καθημερινότητας που καταγράφονται στο νησί μας και να της μεταφέρουμε μέσω της φωνής μας αλλά και της εικόνας σε όλα τα μέρη του κόσμου!

Σας περιμένουμε όλους, στείλτε μας μήνυμα για να μπορούμε να σας δώσουμε και το πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το τέλος των σεμιναρίων! Μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι θελήσουν αλλά δε βρίσκονται στην Ύδρα αυτή τη στιγμή!

Μπορείτε να στείλετε ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας σε μήνυμα στη σελίδα μας και θα σας ενημερώσουμε. Για όσους φίλους θέλουν να έρθουν να τα παρακολουθήσουν από κοντά θα είμαστε όλοι μαζί στην αίθουσα του σταθμού μας στο παλιό Γυμνάσιο Ύδρας «Σαχτούρειο». Για όσους δε μπορέσουν μπορούν να τα παρακολουθήσουν και από το σπίτι τους μέσω του link που δημοσιεύεται!

Καλή μας αρχή λοιπόν …

Εκ της ΚΕΔΥ
Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη

Time: Feb 13, 2023 05:00 PM Athens

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/79208657687...
Meeting ID: 792 0865 7687
Passcode: 8mDmRW


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ