ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Το Εργαστήριο Τέχνης Και Λόγου της ΚΕΔΥ παρουσιάζει την κωμωδία «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» του Neil Simon, στις 25 Φεβρουαρίου 2023 στο Συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας στις 20.00 (20/02/2023)

 

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ του Neil Simon. Το ζητήσατε και εμείς χατήρια δεν χαλάμε ! Έτσι και αλλιώς η ζωή πρέπει να συνεχίζεται…και η παραμυθοχώρα της σκηνής είναι αυτό το μαγικό εισιτήριο (απλής διαδρομής) που σε πάει στον προορισμό του ονείρου, της δημιουργίας…και της μέθεξις !

Μέσα από το Πειραματικό Εργαστήριο Θεάτρου Ύδρας (ΠΕΘΥ) και τα «αστέρια» μας που το απαρτίζουν, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 20:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας , θα σπάσουμε ξανά όλοι μαζί την Κατάρα του Κουλιέντσικωφ ! Θα προσπεράσουμε με χιούμορ κλείνοντας πονηρά το μάτι στην μιζέρια όλων όσων θέλουν να μας χαρακτηρίζουν «Ηλίθιους», και θα διώξουμε την τοξικότητα γελώντας !

Μια σπαρταριστή Κωμωδία που γράφτηκε μέσα από την κωμική πένα του Neil Simon για να μας αφυπνίσει και να μας παρακινήσει να φωνάξουμε:

ΟΧΙ ΣΤΟ BULLYING !
ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ !
& φυσικά…
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ !
Σας περιμένουμε !

(Μείνετε συντονισμένοι για τις νέες δράσεις του ΠΕΘΥ. Ο Δήμος Ύδρας και η ΚΕΔΥ έχουν ωραία σχέδια για εμάς…και φυσικά είστε όλοι καλοδεχούμενοι ! Coming soon !!!)

Τα Εργαστήρια Τέχνης Και Λόγου της ΚΕΔΥ παρουσιάζουν μέσα από το Πειραματικό Εργαστήρι Θεάτρου Ύδρας (ΠΕΘΥ) την κωμωδία του Neil Simon ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας  Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ. (Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς)


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ