ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Η παραλία "Αυλάκι" θα παραμείνει κλειστή μέχρι να εκπονηθεί η απαραίτητη μελέτη και να υλοποιηθεί το σχετικό έργο αντιμετώπισης κατολισθήσεων (07/03/2023)

 

Τους τελευταίους μήνες διαπιστώσαμε συχνές πτώσεις πετρών στην παραλία "Αυλάκι." Για τον λόγο αυτό καλέσαμε εκτάκτως εξειδικευμένους μηχανικούς από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής καθώς και από το Ινστιτούτο Γεωλογικών Μελετών (ΙΓΜΕ). Και οι δύο εξειδικευμένοι επιστήμονες με τις σχετικές εκθέσεις τους διαπίστωσαν την επικινδυνότητα της κατάστασης και μας συνέστησαν να απαγορεύσουμε την πρόσβαση στην εν λόγω περιοχή.

Για τον λόγο αυτό, η παραλία "Αυλάκι" κατά το φετινό Καλοκαίρι (2023) και μέχρι την εκπόνηση της σχετικής μελέτης και την υλοποίηση του απαιτούμενου έργου αντιμετώπισης κατολισθήσεων θα παραμείνει κλειστή. Ο Δήμος μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια το απαιτούμενο έργο να αδειοδοτηθεί, χρηματοδοτηθεί και υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Αυτό που προέχει Πρώτα από Όλα είναι η ασφάλεια της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Ύδρας μας. Ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία όλων σας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ