ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Με επιπλέον 150.000 Ευρώ ενισχύεται ο Δήμος για την κάλυψη του ενεργειακού κόστους της λειτουργίας της μονάδας αφαλάτωσης (10/03/2023)

 

Με επιπλέον 150.000 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ενισχύεται ο Δήμος μας για την κάλυψη του ενεργειακού κόστους της λειτουργίας της μονάδας αφαλάτωσης.

Ύστερα από σχετικό αίτημα του Δήμου μας και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής προχώρησε στην επιχορήγηση ποσού 150.000 Ευρώ για την κάλυψη μέρους του ενεργειακού κόστους για τη λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης. Προηγήθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του οποίου και ύστερα από σχετικό αίτημά μας εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση σε ετήσια βάση για τη λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης ύψους 117.000 Ευρώ.

Χάρις σε αυτές τις επιχορηγήσεις και για το 2023 η τιμή του νερού, παρά τον έντονο πληθωρισμό που έχει προκαλέσει η ενεργειακή κρίση, θα παραμείνει σταθερή. Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρις στη σωστή διαχείριση και σε σειρά ποιοτικών παρεμβάσεων αναβάθμισης των υποδομών της υπηρεσίας ύδρευσης, η τιμή του νερού παραμένει σταθερή από το 2014! Οφείλουμε ευχαριστίες στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδο καθώς και στον Γενικό Γραμματέα του εν λόγω Υπουργείου κ. Μανώλη Κουτουλάκη για την αποδοχή του αιτήματός μας.

Ευχαριστίες επίσης οφείλονται και στον Αναπληρωτή Υπουργό των Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα. Κάθε μέρα διεκδικούμε Για την Ύδρα μας! Αύριο θα έχουμε μερικές ακόμα ευχάριστες ειδήσεις Για το Νησί μας! Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε! Έχουμε Πολλά να Κάνουμε και οι συμπολίτες μας το διαπιστώνουν κάθε μέρα και όχι κάθε δύο μήνες....!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ