ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Εχει ξεκινήσει η διαδικασία της προετοιμασίας για την καταβολή της έκπτωσης στους οικιακούς καταναλωτές της Υδρας από τη λειτουργία του αιολικού πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος για το έτος 2020 (04/05/2023)

 

Σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Ύδρας με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αλεξάνδρα Σδούκου ενημερώθηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της προετοιμασίας για την καταβολή της έκπτωσης σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές του Νησιού μας από τη λειτουργία του αιολικού πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος για το έτος 2020.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 θα έχει αρχίσει η καταβολή της έκπτωσης σε όλους τους δικαιούχους. Χάρις στους αγώνες μας, όλοι οι κάτοικοι της Ύδρας μας καθώς και ο Δήμος μας, κάθε χρόνο θα λαμβάνουν γύρω στο 1.000.000 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος γύρω στις 500.000 Ευρώ για έργα και οι οικιακοί καταναλωτές 500.000 Ευρώ ως έκπτωση στους λογαριασμούς τους. Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε. Έχουμε πολλά να κάνουμε και κάθε μέρα το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας !


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ