ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση δωρεάν γυναικολογικών προληπτικών εξετάσεων και προσυμπτωματικού ελέγχου από το Δήμο Ύδρας σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου (30/07/2023)

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε (28/7/2023) η δράση δωρεάν γυναικολογικών προληπτικών εξετάσεων και προσυμπτωματικού ελέγχου από το Δήμο Ύδρας σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν γυναικολογικές εξετάσεις, λήψη Pap tests, ψηλάφηση μαστών, υπερηχογραφικός έλεγχος καθώς και συμβουλευτική σε θέματα υγείας και ποιότητας ζωής των γυναικών.

Σκοπός των συνεχιζόμενων δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος μας για την πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο, είναι η θεμελίωση κουλτούρας πρόληψης στον τομέα της Υγείας καθώς και η αφύπνιση των δημοτών και δημοτισσών του να θέτουν σε προτεραιότητα και να έχουν ως κύριο μέλημά τους την Πρόληψη!

Τέλος ευχαριστίες οφείλονται στο Ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου και την προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας τους κα. Μαρία Μηλάκα και στον ιατρό Νικόλαο Μποέμη και την νοσηλεύτρια Σταυρούλα Τάχου του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ύδρας, για την άψογη συνεργασία.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ