ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Εγκαινιάστηκε το αντιπλημμυρικό έργο στο Καμίνι (30/08/2023)

 

Εγκαινιάστηκε το αντιπλημμυρικό έργο στο Καμίνι. Η περιοχή αναβαθμίστηκε! Δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη της κατάσταση! Ακολούθησε ένα μοναδικό νησιωτικό γλέντι με τους Ματθαίο Γιαννούλη, Μαρία Νομικού και Αντώνη Γαμπιεράκη.

Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της Ύδρας μας: Μπεξή Χρήστο, Λερίο Δημήτρη, Παναγιώτη Ράμπια, Πούλου Ζωή, Παναγιώτη Καλαματιανάκη, Μήτσιου Ιωάννη, Μαραγκό Νίκο και Κουκουδάκη Νίκο για την συνολική προσφορά τους σε 80 κιβώτια μπύρες, αναψυκτικά και πάγο. Ευχαριστίες οφείλονται επίσης και στον συντοπίτη μας Αλέξη Βερούκα που προσέφερε 1200 καλαμάκια σουβλάκι.

Ευχαριστούμε επίσης τους Δημήτριο Παύλου, Αντώνη Τσιτσινάκη και Ηλία Βούλγαρη για τον συντονισμό στο ψήσιμο και στο σερβίρισμα των κερασμάτων. Τέλος ευχαριστούμε την Πρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Μαραγκού -Βούλγαρη Κατερίνα και την Αντιπρόεδρο κ. Ειρήνη Μπέλεση Παύλου καθώς και το προσωπικό της ΚΕΔΥ για τον συντονισμό των εκδηλώσεων.

Το κέφι και ο χορός των νέων παιδιών και των εκατοντάδων συμπολιτών και επισκεπτών που κατέκλυσαν τον υπαίθριο χώρο πολιτισμού "Μιλτος Σαχτούρης" η καλύτερη ανταμοιβή μας!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ