ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ήμερο πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων, ηλεκτρονικής καταγραφής, εμβολιασμού και ιατρικής περίθαλψης του Δήμου Ύδρας για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (30/12/2023)

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ήμερο πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων, ηλεκτρονικής καταγραφής, εμβολιασμού και ιατρικής περίθαλψης του Δήμου Ύδρας για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Δημοτικής Αγοράς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προσπάθειας προστασίας και εξασφάλισης καλύτερων συνθηκών, που θα επιτρέψουν την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, πραγματοποιήθηκαν 65 στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες ενώ σε επιπλέον 15, παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη (εξετάσεις, νοσηλείες και φαρμακευτική αγωγή).

Οι στειρώσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την υπέροχη γιατρό μας κα. Αργυρή Κοτζαμπασάκη και την ομάδα της <<Animed>>. Την ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό της και την ευσυνειδησία της.

Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλω στους εθελοντές φιλόζωους οι οποίοι ασχολούνται και συμμετέχουν στην περισυλλογή και στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων του δήμου, ποικιλοτρόπως.

Συγκεκριμένα, ευχαριστίες οφείλονται στους: Αριστέα Μπάλλα, Πόπη Ζωγκού, Ελένη Γιαννίμπα, Δέσποινα Γεωργακοπούλου, Αναστασία Μουστάκη, Ζαχαρία Λαναρά, Γιάννα Πετροχείλου, Σταυρούλα Μπούφη, Ιωάννα Σταυράτη, Θοδωρή Μουστακαρία και φυσικά στη νεότερή μας φιλόζωη Βενετία Αναργύρου.

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω και αυτή τη φορά τα 2 φιλοζωικά σωματεία που συμμετέχουν ουσιαστικά στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας, την «Υδραϊκή Κιβωτό» και το σωματείο «Διάσωση Μικρών Ζώων Ύδρας».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για ακόμη μια φορά στην κα. Αντιγόνη Βαμβακά, για την κάλυψη του κόστους της διαμονής της κτηνιατρικής ομάδας, στην κα. Μαμίνα Ψωμαρά για την δωρεάν διάθεση του πρωινού γεύματος της κτηνιατρικής ομάδας καθώς και στον κ. Μπεξή Χρήστο και στην κα. Δέσποινα Γεωργακοπούλου για τη δωρεάν διάθεση καθαριστικών αλλά και τροφών για τις αγαπημένες μας γάτες.

Ένα ευχαριστώ οφείλω στον Θεοφάνη Παπανικολάου, στην Ελλή Σταθοπούλου και σε όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο, φροντίζουν για την ομαλή διεξαγωγή των στειρώσεων και την επιτυχή έκβαση του έργου μας.

Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε γεροί, να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε ένα ακόμη πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων με τη στήριξη και την αγάπη όλων.

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ