ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Κατάθεση στεφάνου από το Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη στον Ανδριάντα του Αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου στον Πειραιά (29/01/2024)

 

Στις 28 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά εις μνήμη των πεσόντων στην κρίση των Ιμίων το 1996 και σε ένδειξη τιμής κατέθεσε στέφανο στον Ανδριάντα του Αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου. Mετά το πέρας της τελετής, ο Δήμαρχος Ύδρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Όταν ένα Έθνος δεν ξεχνά τη θυσία των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων του για την υπεράσπιση των συμφερόντων του, τότε μπορεί να αντικρίζει το μέλλον του με σιγουριά και αισιοδοξία”.

Το Δήμαρχο Ύδρας συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης – Αποχέτευσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννης Μπελεγρής, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ. Κωνσταντίνος Μπεράτης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ύδρας κα Σταματίνα Τσιτσινάκη, η οποία συντόνισε τη συμμέτοχή της αντιπροσωπείας του Δήμου μας στην εν λόγω τελετή. Ο Δήμαρχος Ύδρας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη για την πρόσκληση.

Εκ του Δήμου


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ