ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήρια του Δημάρχου Ύδρας, Γεώργιου Κουκουδάκη για την παρουσίαση του βιβλίου του «Η Ύδρα του 1821 Ανταρτοπόλεμος στη Θάλασσα» (21/06/2024)

 

Συμπληρώνονται φέτος 200 χρόνια από τη Ναυμαχία του Γέροντα. Με αυτή την αφορμή παρουσιάστηκε χθες (19/06/2024) στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το βιβλίο του Δημάρχου Ύδρας, Γεώργιου Κουκουδάκη, με τίτλο "Η Ύδρα του 1821: Ανταρτοπόλεμος στη Θάλασσα" από τις εκδόσεις Σιδέρη.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί από καρδιάς τον εκλεκτό συνάδελφο και φίλο Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την άψογη διοργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης και τη ζεστή του φιλοξενία.

Ένα ουσιαστικό Ευχαριστώ οφείλει επίσης στους εκλεκτούς ομιλητές: Πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, στον πρώην Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Γεώργιο Γιακουμάκη, στον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Χρυσοχόου και στον Εκδότη Ανδρέα Σιδέρη για τα θετικά τους σχόλια για τον Δήμαρχο και για το Βιβλίο του. Τέλος οφείλουμε ένα θερμό Ευχαριστώ σε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας αυτή την εκδήλωση.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ