ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και οι δύο εκδηλώσεις του Δήμου Υδρας για τον εορτασμό των Μιαουλείων 2024 (01/07/2024)

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις (28/06/2024) και οι δύο εκδηλώσεις του Δήμου μας για τον εορτασμό των Μιαουλείων 2024. Η επιστημονική ημερίδα για το Κυπριακό παρουσία του Κύπριου Πρέσβη στην Ελλάδα και η μεγάλη συναυλία με τους Έλλη Κοκκίνου και Αναστάσιο Ράμμο.

Εντυπωσιακή ήταν επίσης το πρωί (29/06/2024) και η υποδοχή του Πολεμικού Πλοίου που θα λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες των θαλασσίων ταξί και τον Πρόεδρο τους για τη συμμετοχή τους στην υποδοχή του Πολεμικού Πλοίου. Συνεχίζουμε απόψε στις 19:45 με την πομπή της μεταφορά της Αργυράς Ληκύθου με την Καρδιά του Ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη από το Ιστορικό Αρχείο και Μουσείο της Ύδρας μας στον Καθεδρικό Ναό και την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Γέροντα στις 22:00.

Για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν στο Νησί μας μπορούν να παρακολουθήσουν την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Γέροντα μέσω του κάτωθι συνδέσμου: https://www.youtube.com/live/Szk9L5GId9I?feature=shared


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ