ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Τα νησάκια της Άνοιξης μας περιμένουν! (13/04/2016)

 
Να πίνουμε ουζάκια πλάι στο κύμα στο λιμανάκι του Πόρου. Να βολτάρουμε ανάμεσα στα λουλουδιασμένα καπετανόσπιτα της Άνδρου. Να ρομαντζάρουμε από τον Προφήτη Ηλία χαζεύοντας το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Ύδρας και να περπατάμε αρχαία μονοπάτια στην Τζια. Έτσι θέλουμε να μας βρουν τα πρώτα νησιωτικά σαββατοκύριακα της Άνοιξης, και για να μην είμαστε μόνοι μας, σας βάζουμε ιδέες:

Ύδρα




Ουζάκια δίπλα στη θάλασσα, κατάλευκα καλντερίμια, αρχοντικές περαντζάδες και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα: Δεν είναι να απορεί κανείς που το γραφικότερο των νησιών του Σαρωνικού είναι και η πρώτη μας σκέψη για τα νησιώτικα σαββατοκύριακα της άνοιξης.

Τι θα κάνετε:
Θα σεργιανίσετε στα ασβεστωμένα δρομάκια πίσω από το λιμάνι. Θα αράξετε για καφέ στην περαντζάδα της προκυμαίας, ανάμεσα σε εντυπωσιακά αρχοντικά. Θα επισκεφθείτε το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο και το Εκκλησιαστικό και Βυζαντινό Μουσείο, σε δύο από το γοητευτικότερα κτίρια του νησιού. Θα σκαρφαλώσετε απαραιτήτως στο λόφο του Προφήτη Ηλία για εκπληκτική θέα – ή και μέχρι το Μοναστήρι της Ζούρδας, στην άκρη της Ύδρας, αν έχετε αντοχές.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ