ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ένας Χρόνος μετά την καταστροφική βροχόπτωση που έπληξε την Ύδρα (23/10/2015). Η Βοήθεια που εξασφάλισε ο Δήμος ξεπέρασε τις 600,000 Ευρώ. (24/10/2016)

 
Ένας Χρόνος μετά την καταστροφική βροχόπτωση που έπληξε την Ύδρα (23/10/2015). Η Βοήθεια που εξασφάλισε ο Δήμος ξεπέρασε τις 600,000 Ευρώ.

Ένας χρόνος πέρασε από την καταστροφική βροχόπτωση που έπληξε το Νησί μας στις 23/10/2015. Όλο αυτό το διάστημα ο Δήμος μας δούλεψε σκληρά τόσο για την αποκατάσταση των ζημιών όσο και για την εξασφάλιση κονδυλίων για μελέτες και υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων. Υπήρξαν αμέτρητες συναντήσεις και υποβολή αιτημάτων προς όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Το ύψος της συνολικής βοήθειας που έλαβε ο Δήμος μας υπολογίζεται ότι ξεπέρασε τις 600.000 Ευρώ (έκτακτη οικονομική ενίσχυση, διάθεση κονδυλίων για αντιπλημμυρικά έργα και μελέτες, διάθεση κονδυλίων για επισκευές στο λιμάνι μας, υπηρεσίες, αποζημιώσεις οικοσκευών και πολλά άλλα).

Με υπομονή και θέληση θα αξιοποιήσουμε και το τελευταίο Ευρώ αυτής της βοήθειας. Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα παρουσιάσω αναλυτικά αυτόν τον απολογισμό. Για την ώρα οφείλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλους αυτούς που με οποιονδήποτε τρόπο στάθηκαν δίπλα στην Ύδρα μας την ώρα της δοκιμασίας της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ