ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λιμεναρχείου Ύδρας (05/01/2017)

 
Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 σε μια σεμνή και όμορφη τελετή που ευλογήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κκ Εφραίμ, παρουσία του Λιμενάρχη Ύδρας Πλωτάρχη ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκη,  το Λιμεναρχείο Ύδρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας κκ Εφραίμ συνοδευόμενος από τον Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερο  π. Ακίνδυνο Δαρδανό Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τον Ιερολογιώτατο Διάκονο π. Νεκτάριο Δαρδανό.

Μετά την τελετή ευλογίας της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κκ Εφραίμ ευχήθηκε χαρά, υγεία και αρμονία, εξέφρασε την βαθιά εκτίμηση του στους άντρες και τις γυναίκες του Λιμεναρχείου και καταλήγοντας ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με υγεία και μια ευλογημένη χρονιά.


Στην συνέχεια ο Λιμενάρχης Ύδρας Πλωτάρχης ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκης αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Λιμεναρχείου για την τήρηση της τάξης, επισήμανε ότι ο κόσμος της Ύδρας έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει το Λιμεναρχείο και καταλήγοντας ευχήθηκε χρόνια πολλά  και καλή χρονιά.

Κατόπιν αντηλλάγησαν δώρα μεταξύ του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχη μας και του Λιμενάρχη Ύδρας και η εορταστική εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση εδεσμάτων και αναψυκτικών.

Στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση παρευρίσκονταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Α. Καλύβας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλος, ο Υπολιμενάρχης Ύδρας κ. Β. Βαζαίος, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Ύδρας Υπαστυνόμος Β΄ κ. Δ. Γιανακάκος, Εκπρόσωποι του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Φυλακίου Ύδρας, η πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας κ. Ε. Σοφιανού, η επιχειρηματίας κ. Α. Βαμβακά και  Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί άντρες και γυναίκες του Λιμεναρχείου Ύδρας.

http://hydraspoliteia.blogspot.gr/2017/01/blog-post_95.html

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ