ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας επισκέφτηκε η Ιαπωνική κρατική τηλεόραση (23/03/2017)

 
Λήψεις και πλάνα από την Ύδρα  εκ μέρους της εταιρίας παραγωγής Group gendai Gilms Co. Ltd από την Ιαπωνία για το πρόγραμμα με τίτλο «Sekai Fureai Machi Aruki», για λογαριασμό της Κρατικής Ιαπωνικής Τηλεόρασης (ΝΗΚ).

 


Το συνεργείο της Ιαπωνικής τηλεόρασης βρίσκεται από χθες στην Ύδρα και κάνει λήψεις στο νησί προβάλλοντας τις δραστηριότητες των κατοίκων, την προβολή ιστορικών μνημείων και κτηρίων και άλλων αξιοσημείωτων παραδοσιακών στοιχείων της Ύδρας.



 
Στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας η Ιαπωνική κρατική τηλεόραση (ΝΗΚ) για λήψεις στην αρχαιότερη Ναυτική Σχολή του κόσμου. Έτσι την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, το Ιαπωνικό κανάλι επισκέφτηκε την αρχαιότερη Σχολή Ναυτιλίας της Ελλάδας και του κόσμου, την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας που λειτουργεί ανελλιπώς από το 1749, όπου και έκανε λήψεις αλλά και πήρε πλάνα με τον καθηγητή της Ακαδημίας κ. Χ. Κοτζιά να δείχνει και να εξηγεί στους φοιτητές της Ακαδημίας -εμπρός από την κάμερα- την τέχνη και τις τεχνικές των ναυτικών κόμπων.

Φοιτητές και φοιτήτριες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν από το Ιαπωνικό κανάλι, για τα μελλοντικά τους σχέδια, ποια μαθήματα τους αρέσουν, ποιες είναι οι δυσκολίες των μαθημάτων αλλά και για ποιο λόγο επέλεξαν να ακολουθήσουν το ναυτικό επάγγελμα.

Επίσης ο Διοικητής της Α.Ε.Ν. Ύδρας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ε. Δανόπουλος έκανε τις εξής δηλώσεις για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας:



http://hydraspoliteia.blogspot.gr/2017/03/blog-post_29.html


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ