ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική δράση για τον καθαρισμό των ακτών της Ύδρας (συμμετέχει με τη «Let's do it Greece» στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράσης της χώρας) (02/04/2017)

 
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 09:00 πμ πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και η εκκίνηση της μεγάλης εθελοντικής δράσης από το λιμάνι της Ύδρας, για τον καθαρισμό των ακτών της Ύδρας.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ) συμμετέχει με τη «Let's do it Greece» στην μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράσης της χώρας, όπου η Ελλάδα αλλά και το νησί μας έγινε ομορφότερο.

Στον καθαρισμό των ακτών συμμετέχει ο Δήμος Ύδρας, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας (ΔΛΤΥ), το Λιμεναρχείο Ύδρας, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας (Α.Ε.Ν.), Σχολεία, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Υδραγωγή», Κυνηγετικός Σύλλογος Ύδρας, εθελοντές κ.α.

Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης καθ΄ όλη την διάρκεια του καθαρισμού των ακτών συμμετείχε και συντόνιζε την επιχείρηση της εθελοντικής δράσης.

Η συνδρομή του Λιμεναρχείου Ύδρας με το πλωτό μέσο του, με επικεφαλής τον Λιμενάρχη του νησιού Πλωτάρχη ΛΣ κ. Γ. Μανδαλάκη αλλά και των αντρών και γυναικών του Λιμεναρχείου Ύδρας, υπήρξε καίρια και πολύτιμη κατά τη διάρκεια του καθαρισμού των ακτών.

Στο πρόγραμμα καθαρισμού των ακτών της Ύδρας, η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας (ΑΕΝ) με επικεφαλής τον Διοικητή της ΑΕΝ Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Ε. Δανόπουλο  καθάρισε τη δυτική παραλία του Αγίου Γεωργίου (Μπίστη), το Λύκειο Ύδρας με επικεφαλής την Λυκειάρχη κ. Μ. Μαρσέλλου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ύδρας και η «Υδραγωγή», την παραλία του  Παλαμηδά, το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ύδρας και το 1ο και 2ο  Νηπιαγωγείο Ύδρας με επικεφαλής το εκπαιδευτικό προσωπικό του, τις παραλίες του Μεγάλου και Μικρού Καμινιού.

Επίσης βοήθησαν αφιλοκερδώς τα θαλάσσια ταξί της Ύδρας, το Λιμεναρχείο Ύδρας συμμετέχει και επέβλεπε τον συντονισμό της προσπάθειας για καθαρότερες παραλίες.  Τον συντονισμό και την επιτήρηση του καθαρισμού των ακτών εκ μέρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΥ) του Δήμου Ύδρας (απουσίαζε λόγω σοβαρού κωλύματος η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ κ. Κ. Μαραγκού),  έφερε σε πέρας, με μεγάλη επιτυχία η κ. Τόνια Μοίρα.
Θερμα συγχαρητηρια σε ολες και ολους τους συμμετεχοντας!

http://hydraspoliteia.blogspot.gr/2017/04/lets-do-it-greece.html?spref=fb
























ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ