Στείλαμε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μανδρας 15 κούτες με καινούργια σχολικά είδη (16/01/2018) |
|
Σήμερα στείλαμε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μανδρας και συγκεκριμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο 15 κούτες με καινούργια σχολικά είδη. Η προσφορά ήταν από την ΚΕΔΥ που αγοράστηκαν σχολικά για τον συγκεκριμένο σκοπό αξίας 500 ευρώ, από τα δημοτικά σχολεία της Υδρας και 100 ευρώ από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κοινωνικό λειτουργό μας διαβεβαίωσε ότι αύριο θα βρίσκονται στα σχολεία της Μανδρας και στα παιδιά που υπάρχει ανάγκη.
Ευχαριστούμε όλους για την προσφορά και την εθελοντική εργασία που προσέφεραν γιαυτο το σκοπό. Ευχαριστούμε ιδιαιτερως τον κο Παναγιώτη Ραμπια που μας μετέφερε τα είδη στην Μανδρα αφιλοκερδως και τον κο Λευτέρη Ζωγκό που τα μετέφερε δωρεάν από την Υδρα στο Μετόχι. |
|