ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Χαιρετισμός Δημάρχου Ύδρας κ. Γεωργίου Κουκουδάκη και απονομή επάθλων στους αθλητές του Hydra’s Trail Event στην Ύδρα (14/04/2024)

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αθλητική διοργάνωση του Hydra’s Trail Event στην Ύδρα το Σαββατοκύριακο, μεταξύ 13 και 14 Απριλίου 2024. Ο Δήμαρχος Ύδρας, κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, μετά το σύντομο χαιρετισμό του κατά την απονομή των επάθλων στους αθλητές που έλαβαν μέρος στην αθλητική διοργάνωση, ευχαρίστησε όσους συνέδραμαν στη φετινή διοργάνωση των Αγώνων Ορεινού Τρεξίματος στην Ύδρα. Επίσης, συνεχάρη το Σύλλογο Δρομέων Ύδρας για την Άριστη Διοργάνωση, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους και όλους τους φορείς του Νησιού μας για την καθοριστική συμβολή τους στη διοργάνωση και φυσικά τους αθλητές και αθλήτριες που επισκέφτηκαν την Ύδρα και έλαβαν μέρος στους Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος επισήμανε τη στήριξη που προσφέρει ο δήμος μας στην αθλητική διοργάνωση, παρέχοντας εξοπλισμό, αίθουσες του δήμου, την εξασφάλιση μίας σειράς χορηγιών και δωρεάν παροχών και φυσικά την επιχορήγηση της διοργάνωσης με 15.000 Ευρώ από το δήμο μας, την οποία κάνει κάθε χρόνο με σκοπό τη στήριξη του αθλητικού γεγονότος.

Μετά την απονομή των επάθλων και τη λήψη των αναμνηστικών φωτογραφιών με τους αθλητές, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τους συμμετέχοντες και ανανέωσε το ραντεβού των Αγώνων Ορεινού Τρεξίματος για την επόμενη χρονιά.

Εκ του Δήμου


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ