ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Συναντήσεις Δημάρχου Ύδρας κ. Γεωργίου Κουκουδάκη (26/05/2024)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας, κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η Ένωση Κρητών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης-Βάρκιζας, αφιερωμένη στη “Μάχη της Κρήτης”, με κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης τον Επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κ. Χαράλαμπο Λαλούση. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ύδρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόριο Κωνσταντέλλο, για την τιμητική πρόσκληση και φιλοξενία.

Την επόμενη μέρα, στις 23 Μαΐου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό των Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, στην Αθήνα. Ο κ. Κουκουδάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου μας και επισήμανε τις χρηματοδοτικές ανάγκες του Δήμου για την περίοδο 2024-2028.

Τέλος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας (23 Μαΐου 2024), ο κ. Δήμαρχος, ως επίσημος προσκεκλημένος του εξοχότατου Πρέσβη της Αργεντινής στην Αθήνα, παραβρέθηκε στη δεξίωση προς τιμήν της Εθνικής Επετείου της Δημοκρατίας της Αργεντινής.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ύδρας ανέφερε ότι φέτος συμπληρώνονται 150 χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Αργεντινής και ότι ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους της δεξίωσης η αναφορά στην ομιλία του κ. Πρέσβη της Αργεντινής, Luis Alfredo Alpiazu, στους δύο Υδραίους Εθνικούς Ήρωες της Αργεντινής, Νικόλαο Κολμανιάτη και Σαμουήλ Σπύρου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ύδρας, κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Πρέσβη και να τον προσκαλέσει να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τα “Μιαούλεια 2024”.

Εκ του Δήμου


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ