ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Στις 23 Ιανουαρίου 2022 βρέθηκε στο Μονακό ο Δήμαρχος Ύδρας Γεώργιος Κουκουδάκης, για να μιλήσει για την προσφορά της Ύδρας στην Επανάσταση του 1821 (03/02/2022)

 

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 βρέθηκα στο Μονακό, ύστερα από την ευγενική πρόσκληση της Προέδρου κ. Σοφίας Βάχαρη -Τσουβελεκάκη και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εκεί Ελληνικής Κοινότητας, για να μιλήσω για την προσφορά της Ύδρας μας στην Επανάσταση του 1821.

Αφορμή για την πρόσκληση στάθηκε η κυκλοφορία του νέου βιβλίου μου "Η Ύδρα του 1821: Ανταρτοπόλεμος στη Θάλασσα". Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής κοπής της βασιλόπιτας της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό παρουσία του νέου Μητροπολίτη Γαλλίας Δημήτριου, του Αρχιεπισκόπου του Μονακό Dominique-Marie David, των Πρέσβεων της Γαλλίας Stefanini Laurent και των Προξένων της Ελλάδας Πέτρου Μαχά και του Ισραήλ Benzimra Philippe στο Μονακό.

Η Μεγάλη Ιστορία της μικρής μας Ύδρας γίνεται γνωστή παντού και κερδίζει τον σεβασμό ανθρώπων από όλο τον κόσμο! Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο και τα Μέλη της Ελληνικής Κοινότητας στο Μονακό για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση και την άριστη και ζεστή τους φιλοξενία.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ