ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστούμε τον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας που έκανε αποδεκτή τη πρόταση του Δήμου μας και συμμετείχε στους εορτασμούς των φετινών Μιαουλείων (22/06/2022)

 

Ευχαριστούμε τον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας που έκανε αποδεκτή τη πρόταση του Δήμου μας και συμμετείχε στους εορτασμούς των φετινών Μιαουλείων. Χθες το βράδυ (21/06/2022) παγκόσμια ημέρας Μουσικής, απολαύσαμε ένα μοναδικό αφιέρωμα στη μνήμη ενός "Παγκόσμιου 'Έλληνα", του Μίκη Θεοδωράκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Μουσικού Συλλόγου για την πανέμορφη βραδιά που μας προσέφεραν.

Ο Δήμος μας έχει αναλάβει το κόστος συμμετοχής του Μουσικού Συλλόγου στην χθεσινή εκδήλωση ενώ διαχρονικά στηρίζει τις δράσεις του με αγορά οργάνων και άλλες ενισχύσεις. Σύντομα θα αναλάβει και το κόστος αγοράς θερινών στολών για τα Μέλη του Συλλόγου και έχει δρομολογήσει την οριστική επίλυση στέγασης που κατά καιρούς ο εν λόγω Σύλλογος αντιμετωπίζει. Οι εκδηλώσεις των Μιαουλείων συνεχίζονται και απόψε στις 21:30 (22/06/2022) με μια πανέμορφη θεατρική παράσταση του Σωτήρη Σιδέρη στην Ιστορική Οικία Λάζαρου Κουντουριώτη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ