ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο για ένα όμορφο αθλητικό πενθήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο που έφτασε στο τέλος του (02/07/2022)

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ένα όμορφο αθλητικό πενθήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο έφτασε στο τέλος του. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μαρκαντώνης, τα μέλη του ΔΣ και οι αθλητές να απευθύνουμε ευχαριστίες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας και την Πρόεδρό της κα. Κατερίνα Βούλγαρη Μαραγκού για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς των αθλητών μας στο τριήμερο Camp (27-29 Ιουνίου) της Βαλένθια στον Γαλατά Τροιζηνίας, την κάλυψη του κόστους μεταφοράς της ομάδας του Τροιζηνιακού για την διεξαγωγή φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα στο Γήπεδο της Ύδρας καθώς και των επάθλων και αναμνηστικών μεταλλίων που δόθηκαν μετά το πέρας του αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες στην ομάδα του Τροιζηνιακού, στον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Μούγιο στους Προπονητές κ.κ. Θανάση Σαραντόπουλο, Δημήτρη Βερβενιώτη, Παναγιώτη Μπουρίκα, Γιώργο Πάνου και Βασίλη Λάσκαρη για την υπέροχη φιλοξενία στο Camp αλλά και για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε επίσης στην Παιδίατρό μας κα. Σωτηρία Μπαλαμπάνη για την παρουσία της στον φιλικό αγώνα. Η παρουσία της πάντα μας γεμίζει με αίσθημα ασφάλειας.

Ευχαριστίες πολλές στον κ. Χρήστο Μπεξή που προσέφερε στους μικρούς αθλητές των δύο ομάδων κρουασάν και μπανάνες.

Ευχαριστούμε τους Αθλητές του ΑΟΥ Δημήτρη Τσαγκάρη, Στάθη Γούναρη, Αλέξανδρο Παπανικολάου, Γιώργο Κυριακάκη και τον αθλητή του Τριφυλλιακού Σπύρο Παπαθανάση για τις άψογες διαιτησίες τους και την εν γένει βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για μία ακόμη φορά που συμπαραστέκονται στο έργο μας και στις προσπάθειές μας. Η συμβολή τους αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι εξαιρετικά σημαντική.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μικρών μας αθλητών για την εμπιστοσύνη τους στην Ακαδημία μας, στον Προπονητή μας και στο όραμά μας για τα νέα παιδιά!

Σ αυτό το σημείο κλείνοντας θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση στον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη και το Δημοτικό Συμβούλιο Ύδρας έτσι ώστε να μεριμνήσουν στο άμεσο μέλλον να τοποθετηθούν προβολείς στο Γήπεδο μας κάτι που θα διευρύνει το ωράριο χρήσης του ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας
Παναγιώτης Μαρκαντώνης


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ