ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ύδρας σε μια σειρά από χορηγούς που ανταποκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς (17/01/2023)

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ύδρας απευθύνει εγκάρδιες ευχαριστίες σε μια σειρά από χορηγούς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς με προθυμία στις δράσεις συλλογής τροφίμων, παιχνιδιών και σχολικών ειδών για να υποστηριχθούν συνάνθρωποί μας που στερούνται βασικών καθημερινών αγαθών για την επιβίωσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστίες οφείλονται:

Στο στυλοβάτη του κοινωνικού μας παντοπωλείου τον κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο που καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μας ενισχύει συνεχώς με τις χορηγίες του-Τον κ. Αλέξη Βερούκα που επίσης ενισχύει τη δομή του παντοπωλείου μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος.

Τον κ. Σπύρο Αλιβάνιστο που στην μνήμη του αδελφού του μας πρόσφερε σημαντικό ποσό για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Τον κ. Χρήστο Ντούσκο που και φέτος μας πρόσφερε λάδι, ένα αγαθό τόσο σημαντικό για τους ωφελούμενους.

Τον κ. Ιωάννη Μήτσιου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενισχύει τη δομή μας σε είδη πρώτης ανάγκης.

Την κα. Ρεβέκκα επτακοίλη για τη χορηγία της σε κρέας και είδη πρώτης ανάγκης.

Την κα. Κυριακή Παστού για την προσφορά της σε είδη παντοπωλείου.

Την κα. Γεωργία Κιάφα για τη χορηγία της σε είδη παντοπωλείου.

Τον κ. Καλογιάννη Αντώνη για τη προσφορά του σε εσπεριδοειδή.

Τις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. για τη προσφορά του για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, (ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Γιασεμή Ψωμαρά για τη βοήθειά της).

Το σύλλογο δρομέων Ύδρας για την προσφορά του σε προϊόντα.

Τον συμπατριώτη μας κ. Κωνσταντίνο Σαραντόπουλο και την εταιρεία του ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΥΛΟΙ ΑΛΛΑΤΙΝΗ για τη χορηγία μεγάλης ποσότητας αλευριού.

Τους φούρνους του κ. Ευστρατίου και κ. Καραγιάννη, για τις χορηγίες τους σε Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Την εταιρεία Βιγκρε- Χατζηγαβριηλίδης Θεμιστοκλής Α.Ε. για την προσφορά τους σε κατεψυγμένα είδη.

Την εταιρεία «THE COCA COLA COMPANY» για τη χορηγία τους σε αναψυκτικά και χυμούς.

Την εταιρεία «Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» για τη δωρεά της σε μπισκότα και μπάρες δημητριακών.

Να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες συμπολίτες μας που πάντα με τη δυναμική τους συμμετοχή συνέβαλαν σημαντικά στη συγκέντρωση σχολικών ειδών και Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του κοινωνικού μας παντοπωλείου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κατά τη διάρκεια του έτους μας προσφέρετε ρουχισμό, υπόδηση και παιχνίδια για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών της δομής μας.

Να εκφράσουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας και σε αυτούς που επιθυμούν να μείνουν ανώνυμοι ενώ προσέφεραν ποικιλοτρόπως.

Οι χορηγίες αυτές αποδεικνύουν έμπρακτα την ανθρωπιστική δράση, την ευαισθησία, την προσφορά και τη στήριξή σας στους συνανθρώπους μας που πραγματικά τις έχουν ανάγκη.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους αφανείς συμπαραστάτες μας, τους απλούς πολίτες, οι οποίοι μας ενισχύουν στα καλάθια αγάπης που βρίσκονται στα τοπικά σούπερ μάρκετ, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ