ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Τα Δημοτικά Σχολεία της Ύδρας συμμετείχαν στην δενδροφύτευση και περαιτέρω καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου του ρέματος στο Καμίνι (04/04/2023)

 

Τα Δημοτικά Σχολεία της Ύδρας μας συμμετείχαν (03/04/2023) στην δενδροφύτευση και περαιτέρω καλλωπισμό του περιβάλλοντος χώρου του ρέματος στο Καμίνι.

Τα παιδιά του Α' και Β' Δημοτικού σχολείου Ύδρας έβαλαν μια από τις τελευταίες πινελιές στο αντιπλημμυρικό έργο στο Καμίνι. Φύτεψαν, υπό την καθοδήγηση του Υδραίου Γεωπόνου Παναγιώτη Μαργέτη και των δασκάλων τους, δεκάδες φυτά, που αγόρασε ο Δήμος μας. Το έργο της δεδροφύτευσης θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. Η ευαισθητοποίηση των παιδιών γύρω από περιβαλλοντικά θέματα είναι ευθύνη όλων μας.

Ευχαριστίες οφείλονται στις Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων της Ύδρας μας, Ματίνα Ρούση και Μαρίτα Σακκά, στους εκπαιδευτικούς των εν λόγω σχολείων και στην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Αικατερίνη Μαραγκού για τη συμμετοχή τους. Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας και Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Ειρήνη Μπέλεση Παύλου για την ιδέα και τον συντονισμό της όλης προσπάθειας.

Όλοι μαζί έχουμε χρέος να πάρουμε μέρος στην προσπάθεια Για ένα καλύτερο Αύριο, Για τα Παιδιά μας, Για το Περιβάλλον, Για την Ύδρα μας.... Για την Ζωή μας!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ