ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ξεκίνησε στις 10/8/23 η διανομή των προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ύδρας για τον μήνα Αύγουστο (10/08/2023)

 

Ξεκίνησε στις 10/8/23 η διανομή των προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ύδρας για τον μήνα Αύγουστο.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι ενισχύουν το έργο μας τακτικά με διακριτικότητα και σεβασμό . Κάθε συνεισφορά πολιτών, συλλογικοτήτων, οργανώσεων καταστημάτων και επιχειρήσεων είναι ευπρόσδεκτη.

Η ενσυναίσθηση και η κοινωνική ευαισθησία είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως κοινωνία και την αποδεικνύουμε έμπρακτα σε κάθε ευκαιρία.

Ο Δήμος μας μέσω του κοινωνικού του παντοπωλείου απέστειλε είδη ρουχισμού, υποδήματα και παιδικά παιχνίδια στην ανθρωπιστική οργάνωση Praksis.

Η Praksis εφαρμόζει προγράμματα ανθρωπιστικής & ιατρικής δράσης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και υπερασπίζεται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά τους.

Τέλος, να ευχαριστήσω θερμά τον Νίκο Μαραγκό που για άλλη μια φορά μετέφερε εντελώς δωρεάν, μέσω της μεταφορικής του εταιρίας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, τις παλέτες με τα πράγματα καθώς και τον Φάνη Παπανικολάου για τη βοήθεια του στη συγκέντρωσή τους.

Με αισθήματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης βοηθούμε όποιον έχει ανάγκη!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ