ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο της Προέδρου της ΚΕΔΥ, Κατερίνας Μαραγκού για τις παραστάσεις του ΠΕΘΥ (01/11/2023)

 

Το Σάββατο και την Κυριακή που μας πέρασαν πραγματοποιήθηκαν δυο πολύ πετυχημένες παραστάσεις του ΠΕΘΥ των Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου Ύδρας της ΚΕΔΥ. Ο χώρος που έγιναν μας εξέπληξε όμορφα το πόσο ωραία στημένα ήταν όλα σε κάθε γωνιά του προαυλίου χώρου του λύκείου Ύδρας! να ευχαριστήσουμε θερμά τον διευθυντή κ. Δημήτρη Σαράντη που ήταν μαζί μας και μας διευκόλυνε κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας πρόβες και παραστάσεις!!! Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την Ειρήνη Κουραχάνη για την βοήθεια της σε όλα και την διατήρηση της καθαριότητας και της ασφάλειας του χώρου! Να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο, την ΚΕΔΥ και το Δημοτικό Συμβούλιο για την ίδρυση και την στήριξη όλων των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων που ιδρύσαμε τα τελευταία χρόνια και πρέπει να παραμείνουν γιατί το χειροκρότημα έδειξε την αγάπη του κόσμου στο θέαμα και στις ομαδικές προσπάθειες!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Akis Sideris που με την βοήθεια όλων των ερασιτεχνών ηθοποιών καταφερε για άλλη μια φορά να μας αφήσει άφωνους, με πολύ γέλιο αλλα και σημαντικά μηνύματα που πέρασε μέσα από τη παράσταση του!

Οι ομαδικές προσπάθειες και η αγάπη που δείχνουν στη προσπάθεια να γίνει η καθημερινότητα μας Χειμώνα καλοκαίρι πιο όμορφη, είναι αξιέπαινη και πρέπει και μέσω του Δήμου μας αλλα και ιδιωτικά να στηρίζονται πάντα!

Για όλους τους ηθοποιούς τα λόγια που θα μπορούσαν να περιγράψουν την επιτυχία τους είναι δύσκολο να γραφτούν γιατί απλά ήταν όλοι τους υπέροχοι! Ξετύλιξαν μπροστά μας έναν άλλον εαυτό μέσα από τη μαγεία του θεάτρου και καταφεραν να μας ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά μετις ερμηνείες τους και τα σκηνικά που ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα στο νησί μας!!!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Θεοφάνη Παπανικολάου, την Vasiliki Gioni και τον Θανάση Φλώρο που με δική τους εθελοντική πρωτοβουλία μας έβγαλαν φανταστικές φωτογραφιες! Τον αγαπημένο συνεργάτη Nikolaos-Panagiotis Kiafas Photography που σύντομα από τα χέρια τους όσοι το χάσατε και όσοι θα θέλατε να το ξαναδείτε θα απολαύσετε σύντομα το βίντεο της παράστασης! Τον Giannis Voulgaris, Παύλο Κόκκο και Αλέξανδρο Ασβεστά που με πολύ επαγγελματισμό όπως πάντα επιμελήθηκαν το φως, τον ήχο και όλη την ατμόσφαιρα που χαρήκαμε όλοι! Μακιγιάζ:Ρενα ρουση, και Κάλλια Ντέσκα , Μάρω δευτεραίου Μαρία Γούναρη.

Υποβολέας: Σοφία Παπαδοπούλου-Μπίκου. Sofia Papadopoulou-Bikou
Ταξιθεσία: Νικολέτα Κρανιδιώτη Nikoleta Kranidioti.
Μετάξια Παρίσση-Λαναρά. Metaxia Parissi.
Κατασκευή μπαούλου: Δημήτρης Παυλου.
Μίξεις ήχων : Στεφανος Φραντζης

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες που πάντα σε κάθε εκδήλωση έχουν πολλά να μας προσφέρουν και είμαστε χαρούμενοι που χρησιμοποιούμε σε κάθε εκδήλωση τα παιδιά της Ύδρας μας!!!

Αγαπητέ Άκη μας, συνέχισε μαζί με τις ομάδες που δημιουργήσαμε την καλή δουλειά και όλοι εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας!

Σε / σας ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι που μας χαρίσατε!!!

Σύντομα κοντά σας το θέατρο και από το ραδιόφωνο του Δήμος Ύδρας / Municipality of Hydra μας!!!

Εκ της ΚΕΔΥ
Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη
Πρόεδρος ΚΕΔΥ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ