ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Επιθεώρηση των έργων της επισκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου στο Καμίνι, του Βρεφονηπιακού Σταθμού, της Ανακαίνισης της Δημοτικής Αγοράς και της Αντικατάστασης των Σωληνώσεων Αμιάντου (20/02/2024)

 

Παρουσία της νέας προϊσταμένης των τεχνικών υπηρεσιών κ. Αγγελικής Ανδριοπούλου, της Αρχιτέκτονος κ. Ραφαηλάκη της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής και του νέου μόνιμου Πολιτικού Μηχανικού του Δήμου μας κ. Χρήστου Πολυμερόπουλου, επιθεωρήσαμε στις 20/02/2024 τα έργα της επισκευής του Αλιευτικού Καταφυγίου στο Καμίνι, του Βρεφονηπιακού Σταθμού, της Ανακαίνισης της Δημοτικής Αγοράς και της Αντικατάστασης των Σωληνώσεων Αμιάντου.

Σύντομα θα επιθεωρηθούν τα επίσης εν εξελίξει έργα του Βιολογικού καθαρισμού και της κατασκευής νέου καλντεριμιού στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου. Σε λίγες μέρες ξεκινάει επίσης και το έργο του φωτισμού των Κτιρίων της Μελίνας Μερκούρη, του Λιμεναρχείου και του Κάστρου Μιαούλη. Η Ύδρα μας συνεχίζει στον δρόμο των Έργων που με κόπο, μεθοδικότητα, σχεδιάσαμε, αδειοδότήσαμε και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση! Ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία όλων!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ