ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ

 Σας καλοσωρίζουμε στην Επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου της Ύδρας

Presentation:    

Ευχαριστήριο σε όλους όσοι συνέδραμαν στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ύδρας (21/03/2024)

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες διήμερες εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Οι φετινές εκδηλώσεις ήταν μόνο η αρχή για την προσπάθεια αναβάθμισης του Πατροπαράδοτου Υδραϊκού καρναβαλιού. Οι γειτονιές μας ξαναζωντάνεψαν με έντονα χρώματα, χορούς και παρέες με κέφι.

Αυτή η μεγάλη προσπάθεια δεν θα είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία αν δεν είχαμε όλους εσάς στο πλευρό μας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που με την εμπειρία τους και τη σημαντική καθοδήγησή τους μας βοήθησαν να προχωρήσουμε στην επίτευξη των εορταστικών δράσεων μας.

Ειδικότερα στους κ. Γιάννη και κ. Νίκο Παύλου, στον κ. Βαγγέλη Παύλου, στον κ. Παναγιώτη Παύλου, στην κα. Μαρία Φραντζή, στην κα. Βασιλική Γκιώνη και στον κ. Κώστα Καλαμαρά. Η διαχρονική τους υποστήριξη παραμένει πολύτιμη για εμάς και την κοινωνία μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς και επαγγελματίες του Νησιού μας για τη γενναιοδωρία, τη βοήθειά τους καθώς και για τα πλούσια εδέσματα που μας προσέφεραν με ανταμοιβή τα χαμόγελα και τη χαρά του κόσμου.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον κ. Στέφανο Άκληρο και το κατάστημά του «ΣΤΑΧΥ», τον κ. Γιάννη Καραγιάννη και το κατάστημά του «Bakery Karagiannis», τον κ. Παναγιώτη Ευστρατίου και το κατάστημά του «Εu Bakery».

Επίσης ευχαριστίες οφείλονται στην κα. Χριστιάννα Κίτσου και το κατάστημά της «Παραδοσιακό», στον κ. Δημήτρη Βλαχοδημήτρη και το κατάστημά του «Κοντυλένια» και στον κ. Κωνσταντίνο Αχείλα και το κατάστημά του «ΜΑΝΝΑ».

Στον κ. Γιάννη Ράππα και το κατάστημά του «ΙΣΑΛΟΣ», στον κ. Κωνσταντίνο Κάτσικα και Βασιλική Κάτσικα και το κατάστημά τους «Ρολόι», στην κα. Κατερίνα Μουτογιάννη και το κατάστημά της «Γωνία», στον κ. Βαγγέλη Δαγκλή και το κατάστημά του «Βότσαλο».

Πολλές ευχαριστίες οφείλονται στα καταστήματα των κ. κ. Χρήστου Μπεξή, Γιάννη Μήτσιου, Αναστασίας Ράμπια, Παναγιώτη Καλαματιανάκη, Νίκου Μαραγκού, Αθηνάς Ρούσση και Παναγιώτη και Χρήστου Γαβρίλη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Ζωή Πούλου και τον κ. Λεριό Δημήτρη.

Να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα «Ψαροπούλα», «Κοντυλένια», «Ψήνεσαι» «Μάννα», «Ίσαλος», «Grande Café», «Red Club», για τα βραβεία που διέθεσαν στις καλύτερες καρναβαλικές ομάδες.

Ευχαριστούμε την «Υδραγωγή» και ειδικότερα την κα. Αγγελική Στρουμπούλη και τον κ. Σωτήρη Ηλιάδη που κάθε χρόνο μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στη πρώτη στάση του Καρνάβαλου.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για τις υπηρεσίες τους και την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε να διεξαχθούν όλα με επιτυχία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειες Σπύρου και Δαμιανού Γκιώνη, Αθηνάς Ρούσση, Αντώνη Τσιτσινάκη, Ελένης Πετρολέκα και Λουκά Ράππα για τα πλούσια εδέσματα που μας προσέφεραν στις στάσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κωνσταντίνο Σαραντόπουλο για την παραχώρηση του χώρου από τον οποίο έγινε η διάθεση των αποκριάτικων στολών.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά τον κ. Δημήτρη Βούλγαρη που συμμετείχε ενεργά στις οργανωτικές διαδικασίες. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει.

Επίσης ευχαριστούμε τον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας για την παρουσία του και την όμορφη έναρξη της καρναβαλικής μας παρέλασης.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους τραγουδιστές και μουσικούς κα. Κυριακή Σπανού και κ. Νίκο Οικονομίδη για το υπέροχο παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι που μας χάρισαν την Κυριακή των αποκριών.

Ευχαριστίες οφείλονται και στον κ. Γιάννη Βούλγαρη και κ. Νίκο Καρτσάκη για την εθελοντική τους συνδρομή στο δρώμενο για τους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αυτών.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με την αθρόα συμμετοχή σας, τη στήριξή σας και το αστείρευτο κέφι σας, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία ανεβάζοντας τον πήχυ για την επόμενη χρονιά αρκετά ψηλά!


Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ